Hemma

Har varit hemma HELA dagen, så sjukt tråkigt! jag har varit sugen att åka in till stan idag med någon kompis med alla är typ upptagna och så.. och därimot har jag inte haft något och bloggat om eftersom det inte har hänt något idag. Men mamma kom hem för kanske en halv timme sen och vi kanske ska åka och köpa färg och så, men vi får se hur det blir.
Den här veckan kommer det inte komma mycket dans alls på eftersom det är sportlov. Ni får ha det så bra, puss på er!

Förlåt för den dåliga uppdateringen!

Men både jag och Manda har vart med kompisar under hela dagen! Just nu så sitter jag, Christine, Nathalie och Saga och kollar på film, "Horrible Bosses". Har ni sett den? Jag har sett den en gång innan, tycker den är hur rolig somhelst! Menmen, imorgon så ska vi nog gå till "vårt ställe" som typ alla vet om som bor här men ändå, och fota lite nu när det är ganska soligt, men vi får se hur vädret blir imorgon! Ja, nu vet ni vad jag har gjort och vad jag ska göra, pussar!! :) <3

sportlov

Idag börjar vårt sportlov, så himla härligt! En vecka är inte så mycket men ledigt får man och det är riktigt härligt!
Vad ska ni göra under sportlovet?
Själv så ska jag säkert vara med kompisar och så. Men just nu har jag inget att göra så det är inte så roligt... Vi får se om jag ska vara med en kompis senare, men just nu så ska hon bowla eller snart.
(gammal bild) Saknar sommaren!

Frågestund!


Huvudvärk

Har ont i huvudet, asså typ äckligt ont i huvudet. Tog nyss en tablett, så vi får se om de blir bättre, annars lägger jag mig i ett mörkt rum, haha! Förresten, tack för att så många har vart in och besökt och kommenterat så mycket idag, tror vi inte har haft så här många besökare på den här bloggen någonsin! Det betyder jättemycket för oss! Nej, nu ska jag kolla på Glee, pussar och kramar!


Ny Design

Vad tycker ni om den nya Designen då, Hiss eller diss? Själva så är vi jätte nöjda med den! Tack vare Josefin ;) Puss på er

Tävligsdräkten!

Som ni kanske ser så hade jag på mig Den här dräkten igår, den är skön och snygg! MIn tur dräkt som jag kallar den nu efter jag kom 2:a. Puss på er!

Tävlingar!

Eftersom att vi inte har uppdaterat här på ett tag hade jag tänkt skriva resultaten från de två senaste tävlingarna, en var jag inte med på eftersom att jag fortfarande är i brons, fast med en prick. Och samma i par!

Kungsör:

Par - Vi gick till Semifinal, och hamnade precis utanför final på en 12 plats. Ingen prick.

Singel Manda - Gick tilll semifinal och hamnade även här på en 12 plats. Ingen prick.

Singel Josefin - Gick till final och hamnade på fjärdeplats, surt att komma precis utanför pallen men jag är nöjd ändå. Prick!



Katrineholm:

Singel Manda - Gick till final och de slutade på en grym andraplats! Prick!


Prickar:

Manda - 1 prick i Silver
Josefin - 1 prick i Brons
Par - 1 prick i Brons

Träning today!

Idag så är det träning för mig och Jossan, min dag är inte så speciell. Efter träningen ska jag bara ta det lungt eftersom jag hade tävling igår och jag kom 2:A AHHH ÄR SÅ HIMLA GLAD!! :D Imorgon börjar vårt Sportlov det känns amazing. Efter träningen kommer jag lägga ut bilder från gårdagens och så. Puss på er!

Vår nya dans!


Det här är börja på våran nya dans! Haha, faktiskt så är de allt vi har kommit på just nu! Men vi kommer lägga upp fler videos ju längre vi kommer! Vad tycker ni? :)